Notícies del Col·legi

“CADA VEGADA MÉS HI HA UN MERCAT LABORAL QUE BUSCA PROFESSIONALS ESPECIALITZATS EN GESTIÓ DE FONS EUROPEUS”

En aquest nou episodi de La mirada del Colpis hem parlat sobre el postgrau ‘Captació i gestió de fons europeus. Estratègies actuals, tècniques de desenvolupament i gestió de projectes’, que enguany enceta ja la seva cinquena edició. I per a parlar-nos sobre aquesta formació tenim al seu coordinador, l’Albert Sorrosal.

L’Albert és llicenciat en Ciències Empresarials, està treballat com a expert a la Comissió Europea des de 1996, i actualment és key expert del projecte TESIM, una assistència tècnica a DG REGIO que dona recolzament als programes de cooperació transfronterera amb els països veïns de la Unió Europea, es a dir, l’Est d’Europa, el Càucas, l’Orient Mitjà i el Magreb.

Amb ell hem parlat sobre la dificultat que implica aconseguir la captació dels fons europeus i sobre la importància de saber gestionar-los correctament, ja que no és pas una tasca senzilla. Si Europa vol competir amb el món, assegura l’Albert Sorrosal, hauré d’invertir molts més diners i estar així preparada per a qualsevol contingència, evitant situacions de greu vulnerabilitat com va ser la de la pandèmia del Covid19. Des del Colpis continuarem impartint aquesta formació de postgrau en captació i gestió de fons europeus, enguany per cinquè any consecutiu.

Com sempre, al capdavant del programa el nostre company sociòleg, l’Aran Solé. Aquest videopodcast va ser emès dilluns 7 d’octubre de 2024, de 17 a 18 h, al 106.9FM de Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport.

Últimes notícies

Share This