Notícies del Col·legi

“A GOSSOS SALVATGES HI HA UNA CRÍTICA DEL SISTEMA”

En aquest últim videopodcast de la temporada us hem volgut presentar el llibre Gossos Salvatges, un best-seller juvenil de ficció fantàstica obra de la col·legiada i sociòloga Georgina Dalmau. Una novel·la distòpica, que planteja la supervivència d’un grup de joves després que la societat hagi patit un col·lapse a tots els nivells, que ha portat el món al límit convertint-lo en un escenari hostil.

Des de la seva publicació l’any 2022 Gossos salvatges porta ja tres edicions impreses i ha obtingut dos premis: el premi a un dels millors llibres d’autoria catalana del 2022, atorgat per l’Ibbycat, que és el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil; i el Premi Atrapallibres i Protagonista Jove 2024, convocat també per l’Ibbycat i amb els quals es pretén fomentar la lectura convidant  els infants i joves d’entre 9 i 16 anys a esdevenir jurat d’uns premis literaris.

Amb la seva autora hem parlat sobre les implicacions sociològiques que planteja el llibre i també sobre les dificultats actuals a les quals s’enfronta la societat en general i el jovent en particular. La Georgina Dalmau és llicenciada en Sociologia, Investigació de Mercats i Postgraduada en Investigació Social, i actualment treballa en la seva pròpia empresa, Milimetric Marquèting, dedicada al Màrqueting Digital. També dona classes a diferents universitats on imparteix diverses assignatures, sempre vinculades al món de la comunicació.

El llibre, editat per Fanbooks (Grup Edicions 62), es pot adquirir a totes les llibreries.

Com sempre, al capdavant del programa el nostre company sociòleg, l’Aran Solé. Aquest videopodcast va ser emès dilluns 29 de juliol de 2024, de 17 a 18 h, al 106.9FM de Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport.

 

Últimes notícies

Share This