Notícies del Col·legi

“CAL QUE POSEM EN VALOR EL QUE PODEM APORTAR ELS POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS”

Des de ja fa 7 anys el Col·legi de professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya organitza a través de la seva Comissió Acadèmica els premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors treballs de final de grau en les categories de Ciència Política i de Sociologia. L’objectiu d’aquests premis, que homenatgen a dos grans de la professió, el catedràtic en ciència política Miquel Caminal i la catedràtica en sociologia Anna Alabart, és el de reconèixer el talent emergent dels recent graduats en les titulacions de Ciència Política, Sociologia, Gestió i Administració Pública, Relacions Internacionals, Seguretat, i, finalment, de Filosofia, Política i Economia. I precisament d’aquesta última darrera titulació són els dos guanyadors de la passada edició dels Premis, del 2023, amb els qui hem parlat al nostre programa.

Es tracta de l’Adrià Sala Bartrina, guanyador de la categoria de Ciència Política, amb el seu TFG “Justícia Processal en la planificació de l’energia eòlica”. L’Adrià és col·legiat, investigador en l’àmbit de la gestió pública i actualment becari de Recerca a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. I de l’Anna Moya Ponce, guanyadora en la categoria de Sociologia, pel seu treball “The Marginalisation of gender in Higher Education Institutions as Hermeneutical Injustice: Causes and Consequences” (La marginació de gènere a les institucions d’educació superior com a injustícia hermenèutica: causes i conseqüències). L’Anna actualment està finalitzant un màster en Estudis de Gènere a la London School of Economics and Political Science, gràcies al suport de la Fundació La Caixa. Ha participat en diversos projectes de recerca en temes de gènere i, actualment, està investigant sobre la injustícia epistèmica a les universitats des d’una perspectiva interseccional i decolonial.

Com sempre, al capdavant del programa el nostre company sociòleg, l’Aran Solé. Aquest videopodcast va ser emès dilluns 15 de juliol de 2024, de 17 a 18 h, al 106.9FM de Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport.

Últimes notícies

Share This