Notícies del Col·legi

“ELS DARRERS ANYS, EN TERMES DE SERVEIS PÚBLICS, CATALUNYA HA ANAT ENRERE, I DE TOT AIXÒ NO SE N’HA PARLAT PAS EN AQUESTA CAMPANYA”

En aquest nou programa de La mirada del Colpis hem volgut analitzar els resultats electorals que es van produir el passat 12 de maig de 2024 a les darreres eleccions autonòmiques a Catalunya.

Per parlar sobre això hem comptat a l’estudi amb Joan Botella, ex degà del Colpis, catedràtic de Ciència Política, amb cinc dècades de trajectòria acadèmica i institucional a la Universitat Autònoma de Barcelona, d’on va ser un dels impulsors dels estudis de Ciència Política i també degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i de la Facultat de Ciències de la Comunicació. El seu camp d’investigació és la política espanyola, centrant-se en la política comparada i en els partits polítics, així com les eleccions i les elits polítiques i els governs locals. És a més autor o coautor d’una quinzena de llibres. I també ha tornat al programa el col·legiat Emilio Román Rodrigálvarez, politòleg graduat a la Universitat de Barcelona i especialitzat en anàlisi política per la Universitat Complutense de Madrid. En l’actualitat és col·laborador per al Think Thank Geopol21 escrivint articles sobre geopolítica.

Amb tots dos hem analitzat la realitat política catalana actual, el comportament electoral de la població i els possibles escenaris de futur després de les eleccions del 12 de maig.

Com sempre, al capdavant del programa el nostre company sociòleg, l’Aran Solé. Aquest videopodcast va ser emès dilluns 17 de juny de 2024, de 17 a 18 h, al 106.9FM de Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport.

Últimes notícies

Share This