Notícies del Col·legi

NEIX LA INTERCOL·LEGIAL DE PROFESSIONALS JOVES

El passat 3 d’abril es va presentar la Intercol·legial de Professionals Joves, amb la presència del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, de la directora General de Joventut, Rut Ribas i de la segona tinent d’alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, exdegana de l’ICAB. El Colpis va estar representat per la responsable de la nostra Comissió de Joves Professionals, la politòloga Rita Giménez, vicepresidenta primera de la Intercol·legial Jove.

L’objectiu de la Intercol·legial de Professionals Joves és erigir-se en un espai de debat, reflexió, proposta  i lideratge de diferents col·legis professionals per enfortir una mirada jove de les professions i defensar els interessos dels joves professionals.

Segons la Rita Giménez, amb la Intercol·legial jove es vol fomentar la col·legiació entre el col·lectiu jove i  dotar d’un punt de valor el fet de ser col·legiat/da. Amb aquesta associació, assegura, els joves professionals de Catalunya tenen un espai propi on debatre, impulsar iniciatives i fer-se escoltar. 

MÉS INFORMACIÓ

Últimes notícies

Share This